ŽONGLIRA I ZBOG HUMANOSTI: Slavko u utorak, u centru Zrenjanina, uveseljava građana i prikuplja poć za bolesnu decu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

18. 11. 2023. u 19:25

POPULARNI 77-godišnji umetnik u žongliranju fudbalskom loptom, Slavko Anđel, iz Zrenjanina, u utorak 21.novembra obeležiće svoj 3.700-ti javni nastup i 165-ti ove godine.

ЖОНГЛИРА И ЗБОГ ХУМАНОСТИ: Славко у уторак, у центру Зрењанина, увесељава грађана и прикупља поћ за болесну децу (ФОТО)

Foto: B. Grujić

Human i do beskraja odan svom poslu, pune četiri decenije, tačnije 41.godinu Slavko uveseljava svoje najbolje drugare i odanu publiku, decu, ali i sve koji poštuju ono što radi.

- Nema tog fudbalskog stadiona u Srbiji na koji nisam kročio i žonglirao, a tokom bogate karijere nastupao sam u brojnim sportskim dvoranama, na bazenima, ali i dečijim bolnicama, jer svaka moja akcija, obavezno ima i humanitarni karakter - iskren je umetnik sa loptom iz Zrenjanina, koji će i ovaj svoj jubilarni nastup obeležiti brojnim poklonima za najmlađe.

On će u utorak 21.novembra u centru Zrenjanina, od 11 do 16 časova, svojim fudbalskim čarolijama uveseljavati sugrađane i započeti novu humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za novogodišnje paketiće bolesnoj deci u zrenjaninakoj bolnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)