HEROJI NA METI VANDALA: U kraljevačkom naselju Ribnica srušena tabla sa nazivom ulice po braći Milić

G. ĆIROVIĆ

29. 10. 2023. u 14:04

Za sada nepoznati počinioci, kako se pretpostavlja najverovatnije u noći između petka i subote, u novoizgrađenom stambenom bloku u kraljevačkom naselju Ribnica, srušili su tablu sa imenom ulice nazvanoj po braći Milić, blizancima Srđanu i Bobanu koji su poginuli u ratu na Kosmetu 1999. godine.

ХЕРОЈИ НА МЕТИ ВАНДАЛА: У краљевачком насељу Рибница срушена табла са називом улице по браћи Милић

G.Šljivić

Iz zemlje je, bukkvalo, odvaljen kompletan metalni stub na kojem se nalazi pomenuta tabla sa nazivom ulice, a malobrojni stanari obližnje zgrade kažu da su srušenu tablu primetili u subotu.

- Nije mogao stub sam od sebe tek tako da padne. Ovo je čist vandalizam i bahato ponašanje. Ko god da je to uradio nema mozga! Ubeđen sam čak i da počinilac ne zna ko su bila braća Milić. Rekoše komšije da su obavestile nadležne i da će tabla ubrzo biti vraćana na svje mesto – kaže jedan od stanovnika ovog naselja.

G.Šljivić

 

Braneći otadžbinu od NATO agresora i terorista OVK, blizanci Srđan i Boban Milić su, podsećamo, kao dvadesetšestogodišnji oficiri Vojske Jugoslavije u ratu na Kosmetu 1999. godin časno dali svoje živote, kao i njihov godinu dana stariji brat Goran koji je 2000. preminuo od tuge za braćom. U znak sećanja i zahvalnosti, Kraljevčani su u maju ove godine ulicu u Ribnici, u takozvanim Voćarevim livadama gde su izgrađeni stanovi za pripadnike vojske, policije i drugih službi bezbednosti, nazvali po ovim herojima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo