URUČENA PRIZNANJA ZASLUŽNIMA: Kraljevčani svečano proslavili Dan svog grada

G. ĆIROVIĆ

07. 10. 2023. u 15:29

SVEČANOM sednicom Skupštine grada na kojoj su uručena priznanja zaslužnim pojedincima, ustanovama i udruženjima, kao i prigodnim manifestacijama u ovdašnjim kulturnim institucijama, Kraljevčani su obeležili 7. oktobar - Dan svoga grada i pravoslavni praznik Kraljevdan.

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА ЗАСЛУЖНИМА: Краљевчани свечано прославили Дан свог града

G.Šljivić

Na svečanoj sednici održanoj u ovdašnjem MMC „Kvart“, oktobarska nagrada uručena je dr Mariji Milenković za dostignuća u oblasti medicine, a zvanje počasnog građanina Hadži Momiru Bakračeviću za višegodišnju međunarodnu i nacionalnu promociju Kraljeva.

G.Šljivić

Priznanje Hadži Momiru Bakračeviću

Diplome zaslužnih građana dodeljene su Kosti Kolareviću za promociju kraljevačke atletike, Radošu Raši Pavloviću za negovanje tradicionalne muzike, Jeleni Radenković za porodične vrednosti i posthumno Nebojši Simoviću, preminulom načelniku Raškog okruga, za dobročinstvo i doprinos razvoju kraljevačkog kraja.

Priznanje zaslužnih organizacija, ustanova, sportskih kolektiva i udruženja dobili su Ženski Košarkaški klub „Kraljevo“, Mašinsko-tehnička škola „14. oktobar“ i Udruženje građana „Prijateljstvo za nova vremena“, dok je nagrada „Milomir Glavčić“ za podsticaj humanosti uručena DDK kraljevačkog JKP „Putevi“.

G.Šljivić

Uručena priznanja laureatima

Ovom prilikom gradonačelnik dr Predrag Terzić zahvalnicama je nagradio Kolo srpskih sestara za humanitarni i kulturno-prosvetni rad i Živorada Gajovića za višedecenijski doprinos pozorišnom životu Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost