ZA TOPLIJE KUĆE I STANOVE: Konkurs u Ćupriji za sanaciju porodičnih kuća i stanova

Z. GLIGORIJEVIĆ

08. 09. 2023. u 19:03

OPŠTINSKO veće opštine Ćuprija raspisalo je javni poziv za izbor direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Ćuprija.

ЗА ТОПЛИЈЕ КУЋЕ И СТАНОВЕ: Конкурс у Ћуприји за санацију породичних кућа и станова

Foto:Z.Gligorijević

Domaćinstva koja ispunjavaju uslove za dodelu sredstava na osnovu Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Ćuprija za tekuću godinu mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva.

U cilju uštede energije i kako bi imali što toplije kuće i stanove, Ćupričani se mogu prijaviti za zamenu spoljnih prozora i vrata, postavljanja termičke izolacije, zamenu postojećeg grejača prostora na čvrsto gorivo efikasnijim kotlom na gas ili na biomasu, ugradnju toplotnih pumpi, zamenu postojeće ili ugradnja nove cevne mreže, grejnih tela i pratećeg pribora, kao i ugradnju solarnih kolektora ili panela…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)