KOŠ ZAMALO PAO NA DETE: Izbegnuta nesreća u Smederevu, evo kako se mališan danas oseća

Novosti online

05. 09. 2023. u 14:45

V. S. (14) iz Smedereva na koga je dok je igrao košarku u dvorištu škole "Branislav Nušić" pala konstrukcija koša, imao je veliku sreću. Njegova majka Milica Stanković kaže da je prošao sa nekoliko kopči i da tek sad shvata šta je moglo sve da se dogodi.

КОШ ЗАМАЛО ПАО НА ДЕТЕ: Избегнута несрећа у Смедереву, ево како се малишан данас осећа

Foto Pixabay free images

- Kada vidite šta se desilo, sreća u nesreći je da moj sin nije prošao sa nekim težim posledicama. Sve se desilo u subotu uveče, kada je otišao sa društvom u školsko dvorište da igraju košarku, koju, inače, trenira. Pozvala me je njegova drugarica i rekla da hitno dođem do školskog dvorišta, jer je na njega pao koš. Zgrabila sam drugo dvoje dece i odjurila. Videla sam da mu je glava povređena po sredini, da nije bezazleno i odmah smo otišli u hitnu pomoć, a odatle u Urgentni gde su mu ušili ranu. Za svaki slučaj, poslat je i na pregled u Beograd - priča Milica za Informer.

Ističe da joj nije namera da napada školu koju pohađa i njeno dete, već da ukaže svima na problem i spreči eventualno ponavljanje ovakvih ili sličnih incidenata na igralištima za decu, koji bi mogli da imaju kobne posledice.

Ulaz u ovo školsko dvorište posle nastave je zabranjen, ali godinama na sportski teren dolaze i deca, a i odrasli.  

Direktorka škole "Branislav Nušić" Gordana Vemić žali što je dečka, koji je i đak ove škole povređen i da je sreća u nesreći što povreda nije velika.

- Nemoguće je nadzirati školsko dvorište, jer kapije i ogradu svako malo neko razvaljuje. Naravno da je školi veoma važna bezbednost. Konstrukcija koša koja je pala u najskorije vreme će biti zamenjena ili popravljena - dodala je Vemić i apelovala na sve koji ulaze u školsko dvorište van nastave da vode računa i o sebi i školskom inventaru.

BONUS VIDEO: ŠKOLA JE POČELA: Pitali smo Beograđane da li se sećaju svog polaska u prvi razred

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)