OTVOREN MEĐUNARODNI TEKVONDO KAMP U SOKOBANJI: Prijem za ambasadora Irana (FOTO)

S. M. J.

12. 08. 2023. u 15:34

SOKOBANjA je domaćin šestog po redu Međunarodnog letnjeg tekvondo kampa koji je okupio sportiste iz 13 država.

ОТВОРЕН МЕЂУНАРОДНИ ТЕКВОНДО КАМП У СОКОБАЊИ: Пријем за амбасадора Ирана (ФОТО)

Foto: Kristijan Đorđević

Tekvondiste posetio i ambasador Irana Rašid Hasanpur. Za gosta organizovan prijem u opštini Sokobanja.

Međunarodni tekvondo kamp u organizaciji TK "Asteriks" iz Niša i TK "Azija" iz Beograda, uz podršku Opštine Sokobanja, okupio je u najposećenijoj srpskoj banji sportiste sa tri kontinenta.

U radu ovog kampa pored srpskih učestvuju i tekvondisti iz 13 država, među kojima i sportisti iz regiona Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, ali i Grčke, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Egipta, Ukrajine, Švajcarske i prvi put Irana.

Otvaranju Kampa prisustvovao je ambasador Islamske republike Iran, Rašid Hasanpur sa saradnicima za koje je prijem organizovao Miodrag Nikolić, predsednik opštine Sokobanja.

-S obzirom na to da je ovo prvi put da seniorska reprezentacija Irana kategorije do 23 godine učestvuje na tekvondo kampu, posebno je zadovoljstvo što je Sokobanji ukazana prilika da bude domaćin i pripadnicima ovog prijateljskog naroda – rekao je Miodrag Nikolić, koji je sa iranskom delegacijom, i sa svojim saradnicima Vladimirom Milovanovićem, zamenikom predsednika, Vladanom Petkovićem, predsednikom Skupštine opštine i Oliverom Denić, šeficom kabineta, razgovarao o saradnji Sokobanje i Irana posebno u domenu kulture, zdravstvenog turizma i sporta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!