PLAĆANJEM PARKINGA POMAŽETE DECU OBOLELU OD RAKA: Humanitarna akcija kod Štranda u Novom Sadu

Lj.P.

13. 07. 2023. u 15:24

U SARADNjI sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) danas je JKP „Parking servis” promovisalo „Humani parking“ kod glavnog ulaza na kupalište Štrand.

ПЛАЋАЊЕМ ПАРКИНГА ПОМАЖЕТЕ ДЕЦУ ОБОЛЕЛУ ОД РАКА: Хуманитарна акција код Штранда у Новом Саду

foto Parking servis

Na posebno obeleženom parkingu, kapaciteta 27 parking mesta, slanjem SMS poruke sa sadržajem 1 na broj 1150 korisnici parkinga su u prilici da plaćanjem dnevne karte za parkiranje doniraju sredstva u iznosu od 100 dinara, namenjena za unapređenje kvaliteta lečenja i života dece obolele od malignih bolesti. Sva uplaćena sredstva direktno se usmeravaju na tekući račun NURDOR-a.

Promociji su prisustvovali Jolanda Korora, Predsednica NURDOR-a i Stevan Lugonja, direktor JKP „Parking servis” Novi Sad.

Predsednica NURDOR-a se zahvalila JKP „Parking servis” na inicijativi da se i na ovaj način probudi dobro u ljudima i pomogne lečenje i svakodnevni život onima kojima je to najpotrebnije, a to su deca.

Stevan Lugonja je istakao da JKP „Parking servis”, kao društveno odgovorno Preduzeće konstantno, kroz različite humanitarne akcije, pokazuje da je u službi građana i da je HUMANI PARKING, kao zajednički poduhvat NURDOR-a i Preduzeća, samo početak buduće uspešne saradnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)