SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U VRŠCU: Posao nudili taksistima, defektolozima, radnicima...

26. 04. 2023. u 21:29

U VRŠCU je danas održan Sajam zapošljavanja na kom je 22 poslodavaca ponudilo blizu 280 radnih mesta za tridesetak različitih zanimanja.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ВРШЦУ: Посао нудили таксистима, дефектолозима, радницима...

Foto: Grad Vršac

Odziv Vrščana je, kao i uvek, bio veliki, a zanimanja koja su se najviše tražila su kuvari, konobari, pekari, agenti terenske prodaje, prodavci, taksisti, defektolozi, agenti osiguranja, kao i nekvalifikovani radnici i radnici u proizvodnji.

-Nezaposlenost u našem gradu je sve manja. Trudimo se da stvorimo povoljnu klimu za nove investicije, kako bi stovrili što više radnih mesta za naše sugrađane. U skladu sa tim smo uskladili i upisnu politiku u srednjim školama, kako bi zanimanja bila usklađena sa potrebama naše privrede – rekao je na otvaranju Miroslav Lepir, član Gradskog veća za obrazovanje.

Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Vršcu trenutno se nalazi oko 5.000 nezaposlenih lica sa teritorije Grada Vršca i opština Bela Crkva i Plandište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije