PRETUKLI LEKARA KOJI NIJE LEČIO NJIHOVOG ROĐAKA: Incident u Loznici, oglasili se iz Opšte bolnice

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

09. 03. 2023. u 06:22

UPRAVA Opšte bolnice u Loznici potvdrila je da se u ponedeljak, na Odeljenju hirurgije dogodio incident - napad na zaposlenog dr Andriju Stojanovića, specijalistu abdominalne hirurgije.

ПРЕТУКЛИ ЛЕКАРА КОЈИ НИЈЕ ЛЕЧИО ЊИХОВОГ РОЂАКА: Инцидент у Лозници, огласили се из Опште болнице

Foto: V. Mitrić

Dr Stojanovića je, kako kažu, u hodniku fizički napala rodbina jednog pacijenta i tom prilikom zadobio je lakše telesne povrede“.

Uprava OB Loznica, sindikat lekara i farmaceuta, zaposleni u OB Loznica izražavaju nezadovoljstvo i zabrinutost na sve učestalije verbalne i fizičke napade na zdravstvene radnike koji su na radnim mestima bez ikakve zaštite izloženi vandalizmu i nasilju.

- Očekuje se da se počinioci ovakvih dela najstrože sankcionišu i da hitno budu preduzete mere kako se ovakvi i slični slučajevi ne bi ponovili -poručuju iz OB u Loznici.

Događaj je prijavljen policiji.Takođe, nema zvaničnih informacija dokle se stiglo na pronalaženju i privođenu pravdi aktera tog zlog događaja.

Dr Stojanović je, kako „Novosti“ saznaju ni kriv ni dužan „izvukao deblji kraj“. Prema našim saznanjima, bio je čak jako uljudan i pažljiv prema rodbinu pacijenta, koji je lečen u ovoj ustanovi, posle čega je umro u jednoj beogradskoj bolnici. Čak je krenuo da vidi o čemu se, zapravo, radi kroz evidenciju u računaru. Umesto, zahvalnosti, usledile su batine!

Istraga treba da utvrdi na kog lekara je bio planiran atak i zbog čega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)