ZA BOLJU PROMOCIJU I ORGANIZACIJU POSLA: U Prokuplju održan sastanak o unapređenju pčelarske proizvodnje

D. Z.

13. 02. 2023. u 14:50

U SKUPŠTINI Grada Prokuplja je održan sastanak na kome se razgovaralo o unapređenju pčelarske proizvodnje u topličkom kraju i učešću prokupačkih pčelara na Državnom međunarodnom pčelarskom sajmu u Beogradu u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Srbije.

ЗА БОЉУ ПРОМОЦИЈУ И ОРГАНИЗАЦИЈУ ПОСЛА: У Прокупљу одржан састанак о унапређењу пчеларске производње

FOTO GRAD PROKUPLjE

Sastanku organizovanom na inicijativu pčelarskih udruženja iz Prokuplja „Pčelica“ i „Jastrebac“ su prisustvovali i predstavnici Poljoprivredno stručne savetodavne službe (PSSS) Prokuplje.

Tom prilikom održana je mini prezentacija o e-Agraru i elektronskom apliciranju za subvencije i podsticajna sredstva u poljoprivredi, koji će ubuduće biti jedini način za podnošenje prijava na konkursima i finanasiranje poljoprivredne proizvodnje u svim oblastima i u pčelarskoj proizvodnji.

Inače, lokalna samouprava je podržala inicijativu topličkih pčelara o poseti Pčelarskom sajmu i obezbedila besplatan prevoz do Beograda i nazad za sve one koji se bave pčelarstvom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu