PRIZNANJE ZA DOSTIGNUĆA I REZULTATE: Poznati dobitnici godišnje nagrade grada Zrenjanina

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

28. 12. 2022. u 16:46

DOBITNICI tradicionalne  Nagrade grada Zrenjanina, najvišeg priznanja za dostignuća i postignute rezultate u različitim oblastima života i rada, ove godine su Tatjana Todorović, Bela Mavrak, Milan Bjelogrlić i Mate Nemeš.

ПРИЗНАЊЕ ЗА ДОСТИГНУЋА И РЕЗУЛТАТЕ: Познати добитници годишње награде града Зрењанина

Foto: B. G.

Tatjana Todorović, dobila je nagradu grada Zrenjanina, za izuzetan doprinos u oblasti privrede i afirmaciju ženskog preduzetništva, dok će Bela Mavrak, operski pevač, platinasti tenor čuvenog Johan Štraus Orkestra Andre Rijua, ponosno nositi oreol zbog doprinosa  i afirmacije grada Zrenjanina u oblasti kulture i umetnosti.

Milan Bjelogrlić, direktor Biblioteke u Zrenjaninu, ugledni kulturni poslenik i čelnik Udruženja članova i prijatelja Matice srpske, Kulturno-prosvjetnog društva Prosvjeta za Vojvodinu, Fonda Todor Manojlović i Udruženja članova i prijatelja Srba iz Hercegovine, godišnju nagradu grada Zrenjanina dobija za doprinos duhovno-kulturnom životu grada i ukupno društveno angažovanje, dok reprezentativac Srbije i svetski šampion, rvač Proletera, Mate Nemeš nosi ogromne zasluge za sportsku afirmaciju Zrenjanina.

Dobitnicima nagrade će, osim priznanja u vidu Povelje, biti dodeljene i novčane nagrade, u četvrtak 29. decembra 12 časova u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.
 
BONUS VIDEO - INVALID ZBOG TUĐE GREŠKE: Na predavanju o bezbednosti u saobraćaju i Zrenjaninka u kolicima
 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove