ULAZNICA – POKLON MALIŠANIMA: Humanitarna utakmica Juniorske lige američkog fudbala u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

01. 12. 2022. u 20:21

Na Atletskom stadionu kraj Ibra u centru Kraljeva u nedelju (13.00) će biti odigrana finalna utakmica Juniorske lige Srbije u Američkom fudbalu između domaćih Kraljevskih kruna i ekipe Novi Beograd Orlovi.

УЛАЗНИЦА – ПОКЛОН МАЛИШАНИМА: Хуманитарна утакмица Јуниорске лиге америчког фудбала у Краљеву

G.Šljivić

Iako im borba za naslov prvaka države tek predstoji protiv kvalitetnog rivala, Kraljevske krune već su ostvarile mnogo značajniju pobedu.

Kao organizatori meča, odlučili su da prirede i humanitarnu akciju, pa će tako ulaznica na stadion biti neki slatkiš, slana grickalica, knjiga za decu, igračka, slikovnica ili strip koji će potom biti iskorišćeni za novogodišnje paketiće namenjenih mališanima na lečenju u Dečjem dispanzeru.

- Ovu akciju sprovodimo u saradnji sa kraljevačkim Domom zdravlja. Tako će svaka ulaznica za finale praktično biti poklon za najmlađe pacijente kako bi im ulepšali novogodišnje i božićne praznike – kaže Srđan Ćosić iz Kraljevskih kruna.

Kraljevske krune

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREŠEVO U NEDELJU BEZ STRUJE: Planirani radovi na elektroenergetskim objektima