VIŠAK OD 30 MILIONA:U Pirotu održana sednica Skupštine grada

V.Ć.

30. 11. 2022. u 20:36

NA današnjoj sednici Skupštine grada Pirota, odbornici su usvojili odluku , odnosno izveštaj o izvršenju ovogodišnjeg budžeta za prvih devet meseci ove godine.

ВИШАК ОД 30 МИЛИОНА:У Пироту одржана седница Скупштине града

Foto: V.Ć.

Osim toga, usvojene su i odluke o planu generalne regulacije petlje "Pirot-zapad", odluka o dodeli pomoći male vrednosti ovdašnjim privrdnicima, odluka o podršci starim i umetničkim zanatima, kao i odluka o pomoći ženskom preduzetništvu.

U prvih devet meseci, ostvaren je višak prihoda od 30 miliona u odnosu na rashode. Gradnonačelnik Vladan Vasić je rekao ovim povodom, da se budžet realizuje u granicama projektovanog i da će pomenuti višak biti upotrebljen za izmirivanje obaveza prema izvođaču radova na otvorenom gradskom kupalištu na Senjaku.

Ovogodišnji budžet grada Pirota je oko dve milijarde dinara. Budžet za narednu godinu biće usvojen između 15. i 20. decembra, ali se ovogodišnje obaveze neće prenositi na sledeći budžet, već će biti izmirene iz aktuelnog budžeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!