LEPA VEST ZA NOVOSAĐANE: Završeni radovi na Bulevaru Mihajla Pupina

S. B.

25. 10. 2022. u 11:55

RADOVI na obnovi kolovoza na delu Bulevara Mihajla Pupina, od Ulice Žarka Zrenjanina do navoza na Varadinski most, završeni su i danas u popodnevnim časovima će ta deonica biti otvorena za saobraćaj.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА НОВОСАЂАНЕ: Завршени радови на Булевару Михајла Пупина

PSG

Inače, u toku je popravka kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića, a završetak radova očekuje se tokom sutrašnjeg dana, u sredu, kada će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja u toj ulici.

Radovi su i na trećoj deonici Futoškog puta, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope. Prema planiranoj dinamici, radovi na desnoj kolovoznoj traci biće završeni za desetak dana, kada će se preći na suprotnu traku, odnosno deonicu od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope. Raskrsnica Futoškog puta i Bulevara Evrope biće prohodna za saobraćaj sve dok se ne završi sanacija obe kolovozne trake, a nakon toga pristupiće se radovima u zoni same raskrsnice.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije upućuje apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i koriste alternativne pravce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024