UZ BOLJE USLOVE ZA RAD ČISTIJI I GRAD: Šabačkim komunalcima obezbeđen novi prostor

V. M.

18. 10. 2022. u 18:03

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je nove prostorije JKP ,,Stari grad“ koje, od juče, zvanično posluje na dve nove lokacije.

УЗ БОЉЕ УСЛОВЕ ЗА РАД ЧИСТИЈИ И ГРАД: Шабачким комуналцима обезбеђен нови простор

v mitrić

- Srećan sam i ponosan što smo pored nove opreme i mehanizacije u koju smo uložili 1,5 miliona evra, uspeli da obezbedimo i ustupimo prostorije koje su u vlasništvu grada i to bez nadoknade - kaže dr Pajić. - Grad je prepoznao potrebu ovog preduzeća za novim prostorijama, pošto su prethodne bile veoma neuslovne za rad. Sve to će doprineti lakšoj i direktnoj komunikaciji sa korisnicima komunalnih usluga, ali pre svega, lakšoj dostupnosti usluga našim sugrađanima, kojima grad želi da omogući najbolje uslove i uslugu. Sigurno je da će Grad Šabac nastaviti da ulaže u JKP ,,Stari grad“ čije je posao da brine o higijeni i čistoći grada.

Pajić je naveo da se narednih mesec dana očekuje isporuka autocisterne i dva nova kamiona smećara.

Aljoša Garibović, direktor JKP ,,Stari grad“, istakao je da su im nove prostorije od izuzetnog značaja, zbog toga što će olakšati funkcionisanje preduzeća i što će korisnicima njihovih usluga biti dostupnija naplatna mesta za plaćanje komunalija.

V.N.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu