SJAJAN USPEH UDRUŽENJA PARAPLEGIČARA IZ PARAĆINA: Pobedili na Republičkim olimpijskim igrama

Z. RAŠIĆ

12. 09. 2022. u 16:57

U KONKURENCIJI desetak udruženja sa teritorije Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije i Hrvatske, Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara iz Paraćina osvojilo je najveći broj medalja i postalo sveukupni pobednik nedavno održanih Republičkih paraolimpijskih igara.

СЈАЈАН УСПЕХ УДРУЖЕЊА ПАРАПЛЕГИЧАРА ИЗ ПАРАЋИНА: Победили на Републичким олимпијским играма

Foto: Fejsbuk/Sportski savez

Takmičenje je održano u Vrnjačkoj Banji, a Paraćinci su najbolje rezultate ostvarili u šahu, pikadu, stonom tenisu i atletici.

Foto: Fejsbuk/Sportski savez

Među predstavnicima paraćinskog udruženja bili su i naši najpoznatiji paraolimpijci, Draženko Mitrović, paraatletičar, koji je nosio nacionalnu zastavu na ceremoniji otvaranja Igara i Filip Jovanović, reprezentativac košarke u kolicima, inače član KKuK „Tigar“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

DOSAD NEVIĐENO! Košarkaške sudije ostale u neverici zbog navijača na meču Evrolige Partizan - Zvezda i uradile ovo (VIDEO)