UHAPŠEN ZBOG KRAĐE 226 JAGNJADI, KOZA I OVACA: Pričinio štetu od peko tri miliona dinara

Јелена Илић
Jelena Ilić

05. 08. 2022. u 14:18

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 14 teških krađa, krađa i šumskih krađa i uhapsili G. T. (42), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

УХАПШЕН ЗБОГ КРАЂЕ 226 ЈАГЊАДИ, КОЗА И ОВАЦА: Причинио штету од пеко три милиона динара

Foto P. Milošević

Sumnja se da je on, od januara do juna ove godine, na teritoriji opština Smederevska Palanka i Velika Plana, provalio u više poljoprivrednih gazdinstava u okolnim selima iz kojih je ukrao 226 jagnjadi, ovaca i koza, kao i da je sa privatnih šumskih poseda sekao i odvozio stabla.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnicima pričinio štetu od oko 3.300.000 dinara, saopštila je policija.

Takođe G. T. se sumnjiči da je ukrao automobil na koji je potom stavio ukradene tablice sa drugog vozila, pa se tereti i za krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i falsifikovanje isprave. Policija je pronašla oba ukradena vozila i vratiće ih vlasnicima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)