LISICA: Pokret socijalista Novog Sada najoštrije osuđuje kvaziekologe i huligane koji prete smrću gradonačelniku Vučeviću

Novosti online

29. 07. 2022. u 08:33

PREDSEDNIK Gradskog odbora Pokreta socijalista Novog Sada Dejan Lisica osudio je sinoćne proteste navodnih ekologa u Novom Sadu.

ЛИСИЦА: Покрет социјалиста Новог Сада најоштрије осуђује квазиекологе и хулигане који прете смрћу градоначелнику Вучевићу

Foto: N. Karlić

- Još jednom se pokazalo da ovde nema reči o ekologiji i da su protesti na kojima se zlostavljaju građani Novog Sada namenjeni isključivo da bi se rušio grad. Pokret socijalista Novog Sada najoštrije osuđuje kvaziekologe i huligane koji prete smrću gradonačelniku Novog Sada i koji su večeras još jednom dokazali da će uništiti sve što im se nađe na putu, bilo da je to izlog Srpske napredne stranke ili državna zastava Republike Srbije. Očigledno je da bi se oni da su na vlasti sa svojim neistomišljenicima obračunavali fizički, pa čak ih i uklanjali fizički - rekao je Lisica.

- Ne sumnjamo da će organi reda privesti sve one koji uništavaju tuđu imovinu, koji prete smrću drugima, jer misle različito i rade u najboljem interesu svojih sugrađana.

Ujedno još jednom tražimo da se LSV izbaci iz gradske vlasti, jer su upravo oni podržali i podržavaju divljaštvo u našem gradu tako što su podržali lažne ekologe i huligane - izjavio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista.

BONUS VIDEO: PRAVILI NEREDE U NOVOM SADU: Ponovo maltretiraju građane, blokirali raskrsnicu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)