DANAS SEDNICA PARAĆINSKE SKUPŠTINE: Rebalans poslovanja JP "Vodovod" jedna od tema

Зорана Рашић
Zorana Rašić

28. 07. 2022. u 10:53

DANAS od 15 sati u paraćinskom pozorištu biće održana 44. sednica Skupštine opštine Paraćin koju je sazvala predsednica SO Slavica Milovanović.

ДАНАС  СЕДНИЦА ПАРАЋИНСКЕ СКУПШТИНЕ:  Ребаланс пословања ЈП Водовод једна од тема

Foto: Z.R.

Dnevnim redom ovog zasedanja predviđeno je više tačaka, između ostalog, izveštaj o stanju bezbednosti saobraćaja na teritoriji te opštine za 2021. godinu, nekoliko odluka Nadzornog odbora JP „Poslovni centar“, uključujući lanjski izveštaj o radu i izveštaj o realizaciji programa subvencija dobijenih od Opštine, kao i tri pojedinačna predloga odluka o rešavanju stambenih potreba izbeglica i ugovora o kupoprodaji nepokretnosti koji iz tih odluka proizilaze.

Skupštinsko zasedanje imaće i dopune, pa će se odbornici, između ostalog, izjašnjavati  o predlogu Odluke o vidovima stambene podrške i raspolaganju stanovima u javnoj svojini Opštine Paraćin, te o prvom rebalansu programa poslovanja JP „Vodovod“ za tekuću godinu.

Posle okončane javne rasprave sa koje nije stigla nijedna primedba ili sugestija, Opštinsko veće je odbornicima na razmatranje uputilo predlog Plana kapitalnih investicija opštine Paraćin za period od 2022. do 2027.  U ovaj plan ušlo je 39 investicija od kojih su neke već u fazi realizacije, a odbornici će o njemu odlučivati na današnjoj ili nekoj od narednih sednica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju