SEOSKE KUĆE ZA MLADE PAROVE: Još tri ugovora za Paraćin potpisana u Ministarstvu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

20. 07. 2022. u 08:24

U MINISTARSTVU za brigu o selu potpisana su još tri ugovora o odobrenim seoskim kućama, sa okućnicom, zahvaljujući čemu će krov nad glavom dobiti tri mlada para sa teritorije paraćinske opštine.

СЕОСКЕ КУЋЕ ЗА МЛАДЕ ПАРОВЕ: Још три уговора за Параћин потписана у Министарству

Foto: Ministarstvo za brgu o selu

Osim porodica i predstavnika Ministarstva, u ime lokalne samouprave ugovore je potpisao član Opštinskog veća Žarko Savić, a velikom događaju za one koji će uskoro da se skuće prisustvovao je i Tomislav Cvetković, koordinator za pravna i administrativna pitanja Opštinske stambene agencije u Paraćinu, zadužene da pruži svu stručnu pomoć.

- Kuće čija je kupovina odobrena nalaze se u selima Mirilovac, Svojnovo i Raševica i čim Ministarstvo uplati sredstva, zaključiće se ugovori o kupoprodaji. Po ovom konkursu iz ove godine dosad nam je odobreno šest seoskih kuća, a sa prethodnom godinom ukupno trinaest – naglašava Radomir Živković, direktor Opštinske stambene agencije (OSA).

Dodaje da je dokumentacija prosleđena za još pet kuća, te da se i za njih nadaju pozitivnom odgovoru Ministarstva.

U kući u Mirilovcu biće stambeno zbrinut mladi par Marko Mirković i Fetija Hajrula, u Svojnovu se kupuje kuća za Violetu Milenković i Nikolu Ilića, a u Raševici za Ivana Radosavljevića i Jovanu Milanović.

Kako u Paraćinu i dalje postoji interesovanje građana da reše pitanje krova nad glavom na ovaj način, u Opštinskoj stambenoj agenciji naglašavaju da će nastaviti da im pružaju svu podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!