JOŠ UVEK U CRVENOJ ZONI: Najnoviji korona presek za Pirotski okrug

V.Ć.

15. 03. 2022. u 15:51

OD ukupno 230 osoba testiranih na kovid infekciju, zaraza je potvrđena kod njih 53 u okrugu.

ЈОШ УВЕК У ЦРВЕНОЈ ЗОНИ: Најновији корона пресек за Пиротски округ

Foto: V. Ć.

Kako navodi ZZJZ u Pirotu, intenzitet prenosa virusa u populaciji je srednje visok, a najviše zaraženih trenutno je u Dimitrovgradu, gde je obolelo 20 osoba. Kumulativne stope potvrđenih slučajeva u Pirotu, Beloj Palanci i Babušnici su u padu. Prema riziku prenošenja virusa, okrug je u takozvanoj crvenoj zoni.

U pirotskoj Opštoj bolnici trenutno je 12 kovid bolesnika, među kojima je 10 iz ovog grada i dva iz Dimitrovgrada. Od početka godine na području okruga infekcija je laboratorijski potvrđena u 7.575 slučajeva, dok je od posledica zaražavanja preminulo 57 osoba - kaže se u poslednjim podacima pirotskog ZZJZ.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je građena bolnica "Dedinje II"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)