TUČA U NOVOM SADU: Vođe novosadske blokade se potukli međusobno (VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2022. u 16:18

U NOVOM Sadu došlo je do tuče u kojoj su učestvovali Miran Pogačar, Mladen Cvijetić, Srđan Đurić i Milan Vasiljević, a saborci Brajana Brkovića i učesnici lažnih ekoloških protesta. Svi učesnici tuče bili su pod dejstvom alkohola.

ТУЧА У НОВОМ САДУ: Вође новосадске блокаде се потукли међусобно (ВИДЕО)

Printskrin

Takođe, Vasiljević Milan je u policijskim prostorijama Stari Grad vređao policajce rečima “glupi policajci”, a jednom policajcu koji je gojazan govorio je “debeli glavonjo”. Inače, Cvijetić i Đurić su od ranije poznati policiji.

Ekipa hitne pomoći je izvršila pregled Vasiljević Milana, konstatovali su povrede u predelu glave, dok su Pogačar Miran, Đuric Srđan i Cvijetić Mladen odbili ukazivanje lekarske pomoći.

Protiv okrivljenih Pogačar Mirana, Cvijetić Mladena i Đurić Srđana su podnete prekršajne prijave u redovnom postupku – prekršaj iz člana 9, stav 3, Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv Vasiljević Milana – prekršaj iz člana 9, stava 2, istog zakona. Vasiljević Milanu uručeno je rešenje o zadržavanju do 24 časa, zbog izvršenog prekršaja iz člana 22, ZoJRM, nakon čega je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka doveden na saslušanje kod dežurnog sudije Prekršajnog suda.

(NSuživo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)