SVI IGRAJU U ISTOM TIMU: Uručene nagrade najboljim sportistima Leskovca

I. M.

28. 12. 2021. u 13:47

NAJBOLjIM sportistima i sportskim radnicima Leskovca uručene su nagrade na tradicinalnoj svečanosti koju organizuje Leskovački savez sportova.

СВИ ИГРАЈУ У ИСТОМ ТИМУ: Уручене награде најбољим спортистима Лесковца

foto: GU Leskovac

Uručeno je ukupno 35 sportskih nagrada. Priznanje za sportsku nadu dobilo je 17 pojedinaca. Dodeljeno je i 11 specijalnih nagrada kao i sedam priznanja namenjenih najboljim sportistima, trenerima, pedogazima fizičke kulture, sportskim radnicima, pojedincima koji podržavaju sport i sportskim kolektivima. Najbolji sportski klub u ovoj godini je KK „Zdravlje“, sportista Andrija Atanasković, a sportiskinja Maja Miljković.

- Igramo u istom timu. Jedna smo ekipa, a cilj nam je da postignemo što bolje rezultate i ime Leskovca upišemo u sportske anale – istakao je gradonačelnik Goran Cvetanović i dodao da lokalna samouprava nikada do sada nije izdvajala više novca namenjenih ovoj oblasti.

Naredne godine za podršku sportu planirano je 120 miliona dinara i još toliko za finansiranje rada Sportsko-rekreacionog centra „Dubočica“.

Cvetanoviću je Srđan Stamenković, predsednik Leskovačkog saveza sportova, uručio specijalno priznanje za doprinos razvoju sporta i konstantnu podršku sportistima ovog grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024