VOZAČI, OPREZ: Radovi na putu Golo Brdo – HE "Đerdap 1"

S. M. J.

17. 12. 2021. u 13:03

NA putevima u Negotinskoj i Timočkoj Krajini je još uvek radno. Završeni su radovi na mostu kod Salaške reke, a produženi su na rehabilitaciji puta Donji Milanovac – Kladovo i na rekonstrukciji rasvete u tunelu „Strmen“.

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ: Радови на путу Голо Брдо – ХЕ Ђердап 1

Foto: S..M.Jovanović

Na državnom putu prvog B reda broj 35 na deonici Negotin—Zaječar završeni su radovi na zameni dilatacionih spojnica, na mostu preko Salaške reke, navode u JP „Putevi Srbije”. Na ovom delu puta saobraćaj se odvija normalno.

Na državnom putu prvog B reda Paraćin—Zaječar nastavljaju se radovi na rekonstrukciji rasvete u tunelu „Strmen“ do srede, 22. decembra. Tokom realizacije radova na rasveti u tunelu „Strmen” biće izmenjen režim saobraćaja koji će se od 7 sati i 30 minuta do 16 časova i 30 minuta odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje, regulisano privremenom saobraćajnom i semaforskom signalizacijom. Nadležni ističu da su mogući povremeni prekidi saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.

Do 31. decembra produžavaju se radovi na rehabilitaciji na državnom putu prvog B reda broj 34, Donji Milanovac — Kladovo, deonica Golo Brdo — prva đerdapska elektrana u dužini od oko 25 kilometara.

Dok traju radovi saobraćaj će se od 7 do 17 časova odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi su na ovoj deonici obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave