PRI KRAJU OBNOVA BAZENA NA SAJMIŠTU: Objekat će biti pokriven i korišćen tokom čitave godine

Z. GRUMIĆ

09. 12. 2021. u 14:55

GRADONAČELNIK Miloš Vučević istakao je tokom današnjeg obilaska radova na pokrivanju otvorenog bazena na novosadskom Sajmištu da je zadovoljan napretkom u ostvarivanju te velike investicije, u koju je iz gradskog budžeta uloženo 155 miliona dinara.

ПРИ КРАЈУ ОБНОВА БАЗЕНА НА САЈМИШТУ: Објекат ће бити покривен и коришћен током читаве године

Novi Sad

Kada uskoro radovi budu okončani taj sportski objekat moći će da se koristi tokom cele godine.

- Grad je uložio 155 miliona dinara u srce sistema, u mašinsko postrojenje koje je kompletno novo i kako kažu stručnjaci, to je najbolja moguća oprema na tržištu izjavio je Vučević i napomenuo da će, zahvaljujući modernoj opremi, biti omogućena bolja kontrola punjenja bazena i bolji kvalitet vode. Ostalo je još da se taj objekat spoji sa instalacijama gasa, da se postavi specijalna plastificirana obloga oko bazena i na putu iz svlačionice, kao i završno čišćenje bazena. Kupljen je sistem za grejanje vode.

- Temperatura vode će biti 26 stepeni a van nje, 28 stepeni. Kompletno su renovirane svlačionice, zamenjena je stolarija, urađeni su termoizolacija i grejanje, i sve će moći da se koristi i u zimskom periodu – dodao je gradonačelnik i izrazio očekivanje da će i natkrivanje bazena na Sajmištu i renoviranje olimpijskog bazena na SPENS-u biti završeno do kraja ove godine.

- Imaćemo dva velika bazena na raspolaganju građanima i sportistima. Ja sam mišljenja da bazen na Sajmištu treba da koriste sportski klubovi a onaj na SPENS-u građani – rekao je Vučević ističući predlog Gradskog veća da narednih meseci ulazak na bazen za građane bude besplatan u broju štampanih karata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)