ZAROBLJENI I MLADI KOŠARKAŠI: Dečaci sa trenerom ne mogu da stignu na utakmicu (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 12. 2021. u 15:00

SIMPATIZERI opozicije i ove subote maltretiraju građane blokadom saobraćaja u Beogradu i širom Srbije, a na utakmicu u Rumu nisu mogli ni da stignu dečaci jednog košarkaškog kluba.

ЗАРОБЉЕНИ И МЛАДИ КОШАРКАШИ: Дечаци са тренером не могу да стигну на утакмицу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Dečaci sa trenerom krenuli na košarkašku utakmicu iz Šapca u Rumu, a ostali su zarobljeni u svom vozilu, zbog nemogućnosti da stignu na mesto odredišta. 

Deo opozicije je najavio proteste za danas u najmanje 52 grada širom Srbije, blokirajuće sve glavne saobraćajnice onemogućavajući ljudima da normalno žive i da se slobodno kreću.

 

Kako je najavljeno, u Beogradu će biti blokiran ili usporen saobraćaj na celom potezu autoputa kroz prestonicu, od Bubanj Potoka do Aerodroma, ali i na većim kružnim tokovima poput Slavije, Autokomande i kod opštine Novi Beograd.

Podsetimo, zbog najavljenih blokada u Beogradu sve komunalne službe su u pripravnosti kako bi se pružila maksimalna usluga Beograđanima.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je pozvao sve građane Beograda da komunalne probleme prijave na brojeve telefona 0800/110011 i 011/3090007 i uputio izvinjenje svim građanima što komunalne službe neće moći da funkcionišu punim kapacitetom zbog najavljenog zastoja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)