BESPLATNI KURSEVI JEZIKA: Onlajn učenje arapskog, nemačkog i portugalskog

B.B.

26. 11. 2021. u 14:57

STUDENTI Univerziteta u Beogradu imaju priliku da se prijave za pohađanje onlajn početnog kursa nemačkog, arapskog ili portugalskog jezika, koje organizuje Moderni centar za jezike "Kings koledža" u Londonu.

БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЈЕЗИКА: Онлајн учење арапског, немачког и португалског

Foto Tanjug

Akademci će imati tri sata obuke nedeljno, kao i sat vremena za učenja pod supervizijom profesora. Časovi počinju 17. januara sledeće godine, a prijavljivanje traje do 10. decembra.

Univerzitet u Beogradu je 2019. godine postao sedmi član mreže evropskih univerziteta "Circle U.". U tom društvu su Arhus univerzitet i Univerzitet iz Osla iz Danske, berlinski Humbolt, Kings univerzitet iz Londona, Katolički univerzitet iz Luvena u Belgiji i Univerzitet u Parizu. Nedavno su se mreži pridružila još dva univerziteta, u Beču i Pizi.
Članstvo u Alijansi omogućuje UB da dodatno unapredi kvalitet nastave i studiranja jer će studenti moći, tokom školovanja, da svoja znanja stiču i na nekom od partnerskih evropskih univerziteta. Neke od tih ustanova imaju viševekovno iskustvo u obrazovanju akademaca, i iz njihovih su klupa izlazili najcenjeniji svetski stručnjaci i naučnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024