KROV ZA 20 PORODICA: Izgradnja socijalnih stanova u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

25. 11. 2021. u 10:38

UKOLIKO sve bude teklo po predviđenoj građevinskoj dinamici, ukupno 20 porodica raseljenih i izbeglih sa područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine koje žive na teritoriji Vrnjačke Banje useliće se u martu naredne godine u novoizgrađene stanove u ovdašnjem naselju Duboki potok.

КРОВ ЗА 20 ПОРОДИЦА: Изградња социјалних станова у Врњачкој Бањи

Opština Vrnjačka Banja

Nova stambena zgrada namenjena socijalnom stanovanju gradi se u sklopu projekta Regionalnog stambenog zbrinjavanja koji sprovode UNHCR, OEBS, Komesarijat za izbegla i raseljena lica i vrnjačka lokalna samouprava.

Ukupna vrednost ove investicije je oko 600.000 evra, korisna površina zgrade je 1.000 kvadratnih metara, a stanovi će biti od 30-35 kvadrata u zavisnosti od broja članova domaćinstava.

- U skladu sa okolnostima, zadovoljan sam dinamikom izvođenja radova. Prvobitni rok će biti probijen za mesec dana, ali je najvažnije da svi radovi budu kvalitetno obavljeni – reko je Boban Đurović, predsdnik Opštine Vrnjačka Banja. - Nakon završetka svih radova na zgradi, predstoji nam parterno i uređenje pristupnih saobraćajnica, tako da očekujemo da ćemo u martu 2022. podeliti ključeve i obradovati dvadeset porodica koje su izabrane po konkursu.

BONUS VIDEO: OVAKVU FABRIKU DO SADA NISMO IMALI: Pogledajte kako rade roboti u postrojenju"BAS Boysen Abgassyste"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!