EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U GORNJEM MILANOVCU:Preminula dva pacienta, u "crvenoj" zoni 30 pacijenata

Milorad Bošnjak

21. 11. 2021. u 12:25

DVA su pacijenta, nažalost, preminula u Kovid zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu tokom minula 24 sata. Bili su godišta 1942. i 1954.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ:Преминула два пациента, у црвеној зони 30 пацијената

Foto: M. B.

Prema preseku od jutros u sedam sati,u toj „crvenoj“ zoni trenutno se leči 30 pacijenata.

- Kod njih 29 potvrđen je korona virus. Tokom protekla 24 sata, primili smo četiri osobe sa simptomima koji ukazuju na korona virus, jedna je otpuštena na kućno lečenje – izjavio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Nema još zvaničnih podataka iz Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, o novom broju osoba kod kojih je potvrđen virus korona, među njima i dece, koja se pregledaju u Pedijatrijskoj Kovid ambulanti ove ustanove. Ovaj Dom zdravlja, najčešće, te informacije ne saopštava tokom vikenda, već kao zbirne podatke prvog idućeg radnog dana.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminulo je 180 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno je, po dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 6.292 lica. Od tog broja, samo od početka avgusta ove godine, obolelo je njih 2.440, od kojih 373 dece.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!