NA RADOST ĐAKA: Zasijao sportski teren u OŠ "Sečenji Ištvan"

J. L.

12. 11. 2021. u 16:28

U OŠ „Sečenji Ištvan“, ogranku škole u Šabačkoj ulici u MZ „Peščara“ obnovljen je teren za košarku i mali fudbal.

НА РАДОСТ ЂАКА: Засијао спортски терен у ОШ Сечењи Иштван

foto:J.L.

Za rekonstrukciju terena iz gradskog budžeta je izdvojeno 2.2 miliona dinara, a kako je najavio gradonačelnik Stevan Bakić, Subotica će nastaviti sa ulaganjima u razvoj obrazovanja.

- Grad je nastavio sa ulaganjem u razvoj škola, kako u centralnim gradskim, tako i u prigradskim naseljima. U proteklih nekoliko godina imali smo ulaganja u škole u Novom i starom Žedniku, Đurđinu, Bikovu, a sada i u ovaj multifunkcionalni teren za mali fudbal, košarku i rukomet. Ovom rekonstrukcijom na viši stepen smo podigli kvalitet nastave fizičkog vaspitanja, a verujem da će ga koristiti i drugi građani ove mesne zajednice – istakao je gradonačelnik Stevan Bakić, prilikom obilaska terena.

OŠ „Sečenji Ištvan“ ove godine proslavlja 165 godina postojanja, a objekat u Šabačkoj pohađa 140 đaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!