POSLOVNA ŠANSA, ALI I PROVOD: Prvi Međunardoni festival studenata SMART počinje u subotu na Novosadskom sajmu

Novosti online

10. 11. 2021. u 12:19

NOVOSADSKI sajam biće domaćin prvog Međunarodnog festivala studenata "Smart“ predstojećeg vikenda. Zamišljen kao moderna manifestacija festival će u subotu i nedelju, 12. i 13. novembra, okupiti studente iz Srbije i regiona koji će imati šansu da se upoznaju sa radom kompanija.

ПОСЛОВНА ШАНСА, АЛИ И ПРОВОД: Први Међунардони фестивал студената СМАРТ почиње у суботу на Новосадском сајму

Foto: Plakat

Poslovna šansa, ali i lud provod za studente iz celog regiona na Novosadskom sajmu:

Prvi Međunardoni festival studenata SMART počinje u subotu!

Firme će predstaviti svoju radnu delatnost kroz prezentacije i otvoriti svoja vrata budućim nadam. Posetioce očekuje muzički program, različita takmičenja u kojima će studenti imati priliku da pokažu svoje znanje .

Tokom trajanja festival na muzičkoj sceni smenjivaće se poznati izvođači, zvezde iz Srbije i regiona.

Prvog dana publika će uživati u Bijelo dugme tribjut bendu, a u nedelju uveče sledi Radio AS žurka sa mnoštvom gostujućih di-džejeva.

Poslednjeg dana manifestacije biće organizovan i kviz „Slagalica“ na kom će studenti pokazati svoje znanje, a pobednici će biti i nagrađeni. 

Radno vreme festivala je od 20.00 č. do 1.00 č.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Digitalni sertifikat nije potreban za ulazak jer se manifestacija ne održava u ugostiteljskom objektu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)