ZA ČETIRI DANA KORONA ODNELA 14 ŽIVOTA: Teški dani za zaposlene u leskovačkoj Kovid bolnici

I. M.

21. 10. 2021. u 16:51

U KOVID bolnici u Leskovcu poslednja 24 časa još dve osobe preminule su od posledica infekcije virusom korona, a od početka ove sedmice opaki virus odneo je 14 života.

ЗА ЧЕТИРИ ДАНА КОРОНА ОДНЕЛА 14 ЖИВОТА: Тешки дани за запослене у лесковачкој Ковид болници

Foto: I. Mitić

U sredu su preminule četiri nevakcinisane osobe. Tri iz Leskovca i jedna iz Vlasotinca. Najmlađa je imala 67, a najstarija 89 godina, dok je u četvrtak bitku sa koronom izgubio vakcinisani pacijent iz Medveđe, star 62 godine, kao i jedna nevakcinisana osoba, stara 73 godine, iz sela Gorina, u okolini Vučja.

Po četiri smrtna ishoda zabeležena su i u ponedeljak odnosno utorak. Preminule su četiri osobe iz Leskovca i po jedna iz Vučja, Crne Trave, Vlasotinca i Bojnika. Najstarija je imala 92, a najmlađa 74 godine, a od osam preminulih vakcinu su primila dva pacijenta.

Trenutno su na bolničkom lečenju 223 pacijenta. U poslednja 24 časa primljena je 21, otpušteno je 14, dok su u drugu zdravstvenu ustanovu upućene četiri osobe sa najtežom kliničkom slikom. Terapiju kiseonikom prima 155 pacijenata.

Hospitalizovane su 162 osobe iz Leskovca, 25 iz Vlasotinca, 14 iz Lebana, devet iz Bojnika, osam iz Medveđe, dve iz Niša i po jedna iz Crne Trave, Novog Sada i Šida.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave