FOTO-IZLOŽBA "ŽIVOT" U PARAĆINU: Među 90 autora pobednik je Zoltan Bisak iz Ivanova kod Pančeva

Зорана Рашић
Zorana Rašić

17. 10. 2021. u 17:15

DO kraja naredne sedmice poštovaoci umetničke fotorgafije u Paraćinu u tamošnjoj galeriji Kulturnog centra mogu da pogledaju izložbu “Život”, organizovanu u okviru 1. Memorijalnog kupa “Zoran Purger”.

ФОТО-ИЗЛОЖБА ЖИВОТ У ПАРАЋИНУ: Међу 90 аутора победник је Золтан Бисак из Иванова код Панчева

Foto: D.M.

Na konkurs koji su raspisali Foto-kino klub “Paraćin” u saradnji sa Foto-savezom Srbije 90 autora je poslalo 352 rada, a za izložbu je odabrano 110 fotografija.

- Dodeljene su jedna prva nagrada, dve druge, tri treće i tri pohvale, selektor izložbe je bio Milan Živković iz Kovina, majstor fotografije i član ULUPUDS. Prva nagrada dodeljena je Zoltanu Bisaku iz Ivanova kod Pančeva za fotografiju Guardians. Dve druge nagrade dobili su Milos Milojević i Vladimir Matejić, a tri treće Jan Valo, Ranko Đurović i Vladimir Mijajlović, dok su pohvalama nagrađeni Aleksandar Jovanović, Slobodan Čavić i Slobodan Pajić – kaže, za “Novosti”, predsednica FKK “Paraćin” Maja Stošić.

Memorijalni kup “Zoran Purger” ustanovljen je u znak poštovanja prema preminulom majstoru fotografije Zoranu Purgeru, jednom od osnivača FKK “Paraćin”.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Premijera filma "Božiji čovek"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri