OD SEZONSKOG CVEĆA DO HRANE: „Novosadska cvetna pijaca“ na platou ispred Spensa 15. i 16. oktobra

LJ.P.

12. 10. 2021. u 10:15

NA platou ispred SPENSA u petak i subotu (15. i 16. oktobra) održaće se peta „Novosadska cvetna pijaca“ u jesenjem ciklusu. Radno vreme je u petak od 8.30 do 19 časova, a u subotu od 8 do 17.30 časova.

ОД СЕЗОНСКОГ ЦВЕЋА ДО ХРАНЕ: „Новосадска цветна пијаца“ на платоу испред Спенса 15. и 16. октобра

Foto: Pokret Gorana

Cilj organizovanja ovih događaja je da se promovišu mali proizvođači i da im se omogući da predstave svoje proizvode sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, pruža im se prilika da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Foto: Pokret Gorana

 

Na „Novosadskoj cvetnoj pijaci“, predstaviće se proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. Izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno.

Organizatori mole posetioce da pravilno nose maske za lice, da održavaju rastojanje od metar i po ukoliko je moguće, kako bi svi bili bezbedni.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Umesto srpske vijori se hrvatska zastava

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)