LOMILA GRANE I NOSILA CREPOVE: Košava u Vršcu duvala brzinom preko 110 kilometara na sat

J. J. B.

06. 10. 2021. u 15:16

I OVE jeseni prepoznatljiva vršačka košava rešila je da pokaže svu svoju snagu i razjarenost, pa je, tako, u noći između utorka i srede brzinom od preko 110 kilometara na sat kidala grane, čupala drveće, nanosila štetu stambenim objektima i u svakom smislu otežavala funkcionisanje građana.

ЛОМИЛА ГРАНЕ И НОСИЛА ЦРЕПОВЕ: Кошава у Вршцу дувала брзином преко 110 километара на сат

Foto: J. J. B.

Komunalci su juče ujutru imali pune ruke posla. Po pozivu građana orezivali su napuklo drveće u svim delovima grada, naročito tamo gde su se grane uplitale u električne kablove. U Ljubljanskoj ulici je zbog toga došlo do kratkog spoja i varničenja, što je u tom kraju prouzrokovalo i nestanak struje.

Foto: J. J. B.

Oko cele zgrade Osnovnog suda, na kojoj se odavno ljušti deo fasade, postavljena je zaštitna traka, jer je vetar počeo da skida i crepove. Na udaru, međutim, nisu bili samo oštećeni objekti, već i novije fasade, zbog čega je gradnja u Vršcu postala poseban izazov za neimare.

Onemogućen je i obesmislen rad komunalaca, koji svakodnevno čiste ulice, jer lišće i sitan papirni otpad lete na sve strane.
Slabljenje vetra očekuje se tek od četvrtka, kada se najavljuje zahlađenje sa kišom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SVET GLEDA I NE VERUJE: Novak Đoković i Karlos Alkaraz izašli na večeru pred međusobni meč koji će pratiti cela planeta (FOTO/VIDEO)