POMOĆ STIŽE SVIMA: Uručeni ključevi kuća porodicama Nisić i Dimić iz Klokota

D. Z.

18. 09. 2021. u 06:33

SOCIJALNO ugroženim porodicama Nisić i Dimić iz Klokota, u četvrtak su uručeni ključevi novih kuća u koje će ove porodice moći odmah da se usele.

ПОМОЋ СТИЖЕ СВИМА: Уручени кључеви кућа породицама Нисић и Димић из Клокота

Foto D. Z.

Uručujući im ključeve, ministar za zajednice i povratak Goran Rakić rekao je da su ove dve porodice srećne zbog novog doma, ali da i druge socijalno ugrožene porodice neće biti zaboravljene.

- Ispunjavajući obećanja želimo da pružimo podršku ne samo Nisićima i Dimićima, već i mnogim drugim porodicama koje žive u lošem stanju. Naše delovanje usmereno je u tom pravcu i pomoć će stići i do njih tako da ne gube nadu u bolje sutra - rekao je ministar Rakić

Rakić je dodao da je borba za opstanak srpskog naroda na Kosovu neprestana i da će tako ostati i ubuduće.

- Gradnjom novih kuća, pružanjem pomoći porodicama koje žive loše, asfaltiranjem puteva, poručujemo našem narodu da nikada nećemo odustati od namere da se na ovim prostorima živi bolje - rekao je Rakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DODELJUJU I NAGRADU „ANDRIJA ČIKIĆ“: U Smederevu se održava takmičenje pijanista, jedno od priznanja posvećeno dečaku ubijenom u Ribnikaru