SVEČANO OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN: Zbog korone manifestacija u smanjenom obimu (FOTO)

N.Ž.

10. 09. 2021. u 19:33

IZLAGANjEM velikog grozda na Gradskom trgu, veceras je zvanicno pocela 134. Privredno kulturna manifestacija “Smederevska jesen”.

СВЕЧАНО ОТВОРЕНА 134. СМЕДЕРЕВСКА ЈЕСЕН: Због короне манифестација у смањеном обиму (ФОТО)

Foto: N.Živanović

Ove godine, zbog povecanog rizika po zdravlje građana zbog epidemije Kovida 19, ova tradicionalna jesenja manifestacija, na zalost mnogih Smederevaca I njihovih gostiju, bice odrzana u smanjenom obimu.

Organizacioni odbor ove manifestacije odlucio je da izostavi sve programe koji okupljaju veliki broj ljudi na jednom mestru, pa tako ove godine nece biti tradicionalnog defilea I vasara u Velikom gradu Smederevske tvrđave.

Centar desavanja bice Graski trg, gde ce do nedelje biti prodajna izlozba voca, vina, meda I domace radinosti Udruzenja zena iz ovoga kraja, dok ce umesto velikih koncerata, prisutne zabavljati tamburaski orkestri u “Vinskom gradu”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!