ORGANIZOVAN PREVOZ UČENIKA I STUDENATA: Od Nove Crnje do Zrenjanina za 11 hiljada dinara

B. Brujić

01. 09. 2021. u 14:28

JAVNO komunalno preduzeće "8. avgust" iz Nove Crnje po tradiciji će prevoziti učenike i studente sa teritorije opštine Nova Crnja ka uobičajenim destinacijama - Zrenjaninu, Kikindi i Subotici, a organizovaće i prevoz učenika sa teritorija opština Nova Crnja, Žitište i Kikinda, koji pohađaju Srednju školu „Đura Jakšić" u Srpskoj Crnji.

ОРГАНИЗОВАН ПРЕВОЗ УЧЕНИКА И СТУДЕНАТА: Од Нове Црње до Зрењанина за 11 хиљада динара

Foto: JKP "8.april"

Tako, na primer, mesečna đačka i studentska karta na relaciji Nova Crnja – Zrenjanin iznosiće 11 hiljada i 20 dinara, dok će put do Kikinde koštati 10.250 dinara, a za one koji su u internatu, za četiri odlaska i četiri dolaska, cena mesečne karte do Zrenjanina iznosi 2.099 dinara, do Kikinde 1.927,  Subotice 6.000, Kanjiže 4,500 i do Sente 4 hiljade dinara.

Srednjoškolci koji pohađaju školu Đura Jakšić u Srpskoj Crnji, a stanuju na području opština Nova Crnja, Žitište i Kikinda, neće plaćati usluge prevoza jer isti pokriva opština Nova Crnja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije