NA ŠEST LOKACIJA: U Kladovu uskoro izgradnja 40,8 kilometara kanalizacione mreže

S.M.J.

09. 08. 2021. u 14:04

ZAHVALjUJUĆI projektu izgradnje i rekonstrukcije komunalne infrastrukture „Čista Srbija“ opština Kladovo će dobiti novu kanalizacionu mrežu u dužini od 40,8 kilometra.

НА ШЕСТ ЛОКАЦИЈА: У Кладову ускоро изградња 40,8 километара канализационе мреже

Foto: Opština Kladovo

Aneksom ugovora između Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kineskog investitora CBRC  i opštine Kladovo predviđena je izgradnja kanalizacione mreže na šest lokacija i izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na dve lokacije u opštini Kladovo.

- Plan je da kanalizaciju dobiju stanovnici prigradskog naselja Rit, kao i stanari u delu Brze Palanke, Velike Vrbice, Rtkova i Korbova, dok će novu kanalizacionu mrežu dobiti i meštani u naselju Podvrška. Projekat sadrži i izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u zoni prigradskog naselja Kostol i u mesnoj zajednici Podvrška – ističe Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.
Inače, Kladovo je jedno od 14 lokalnih samouprava u kojima će se sprovoditi prva faza realizacije ovog velikog posla u kojem će biti izgrađeno 26 postrojenja za preradu otpadnih voda i oko 700 kilometara potpuno nove kanalizacione mreže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!