UKLONJENA PRIVATNA DEPONIJA: Iz dvorišta kuće u Zrenjaninu izneto jedanaest kamiona smeća

B. Grujić

07. 08. 2021. u 15:16

VIŠEGODIŠNjA mora stanovnika Prištinske ulice u Zrenjaninu, konačno dobija svoj epilog, intervencijom komunalnih inspektora preduzeća Čistoća i zelenilo, koju su nakon uvida naložilili akciju i do sada je iz dvorišta kuće br. 60 vlasnika Turuš Janoša, izneto 11 kamiona otpada, uz napomenu da će biti izneto još tri ili četiri kamiona smeća.

УКЛОЊЕНА ПРИВАТНА ДЕПОНИЈА: Из дворишта куће у Зрењанину изнето једанаест камиона смећа

Foto: Grad Zrenjanin

Ljudima koji žive u neposrednoj blizini, akcijom uklanjanja privatne deponije, konačno će biti omogućeni normalni uslovi života. Više puta opomenut od komunalnih inspektora, koji su ga upozoravali da reši problem, Janoš Turuš dobio je rok od osam dana da ukloni smeće, ali to nije učinio.

Foto: Grad Zrenjanin

- Rok je istekao 29. jula, pa su ekipe Javno komunalnog preduzeća Čitoća i zelenilo, prinudno krenule da uklanjaju otpad iz njegovog dvorišta - kaže Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina, uz napomenu da je Janošu predočeno da mu više neće biti dozvoljeno skupljanje otpada i da će u suprotnom, komunalna policija ponoviti akciju zajedno sa komunalnom inspekcijom kako ne bi igrožavao bezbednost i zdravlje njegovih komšija.

GRAD SE UKLjUČIO U REŠEVANjE PROBLEMA

Grad Zrenjanin na molbu stanara Prištinske ulice, uključio se  u rešavanje dugogodišnjeg problema stanovnika te ulice i akcija je odmah sprovedena u delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)