ZA MARININO BOLJE SUTRA: Humanitarni bazar u Beloj Crkvi za pomoć osmogodišnjoj sugrađanki

J. J. BALjAK

22. 07. 2021. u 15:22

OD 23. do 25. jula u Gradskom parku u Beloj Crkvi biće održan humanitarni bazar „Za Marinino bolje sutra“. Tezge će biti postavljene u periodu od 16 do 21 čas.

ЗА МАРИНИНО БОЉЕ СУТРА: Хуманитарни базар у Белој Цркви за помоћ осмогодишњој суграђанки

Foto: Budi human

Cilj je da se sakupi što više novca za lečenje osmogodišnje Belocrkvanke Marine Veselinović, koja ima poremećaj razvoja govora, razumevanja i pažnje.

Marina je treće dete u porodici, a pomenuta dijagnoza ustanovljena joj je kada je napunila dve godine. Išla je na razne terapije, kako bi joj se zdravstveno stanje poboljšalo, ali dosad nije dovoljno napredovala da bi se osamostalila.

Da bi joj se stanje poboljšalo, neophodno je da joj se što pre uradi tretman matičnim ćelijama, za koji njeni roditelji, finansijski iscrpljeni zbog višegodišnjih drugih tretmana, nemaju dovoljno sredstava.

Novac se prikuplja za sam tretman, proces rehabilitacije, laboratorijske analize, kao i za putne troškove i smeštaj.

Za Marinino bolje sutra može se poslati i SMS porukasa brojem 1048 na 3030.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)