GRAD OŠTETIO CREPOVE I FASADE: Opštinska komisija u Paraćinu prima prijave građana

Z. Rašić

20. 07. 2021. u 18:09

ZA dva dana terenskog rada Opštinska komisija za evidentiranje štete na objektima koju je pre nekoliko dana napravio grad u selu Svojnovo kod Paraćina popisala je štetu u 70 od oko 400 domaćinstava.

ГРАД ОШТЕТИО ЦРЕПОВЕ И ФАСАДЕ: Општинска комисија у Параћину прима пријаве грађана

Foto: Z. R.

Da bi se postupak ubrzao, meštani od danas sami prijavljuju štetu na objektima komisiji koja radi u prostorijama Mesne zajednice u tom selu, a kasnije komisija proverava podatke na licu mesta.

Grad je oštetio krovove, odnosno crepove i fasade velikog broja stambenih i ekonomskih objekata u tom selu, oštećeno je i više automobila, a dolazilo je i do rušenja ograda.

Velika je šteta i na poljoprivrednim usevima, ali se ona ne prijavljuje komisiji za objekte već u zgradi Opštine na jednom od šaltera u Uslužnom centru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)