REKONSTRUKCIJA PO PLANIRANOJ DINAMICI: Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji Opšte bolnice Vranje

J. S.

19. 07. 2021. u 14:55

RADOVI na rekonstrukciji i dogradnji zgrade Opšte Bolnice Vranje prate planiranu dinamiku, kažu u menadžmentu Zdravstvenog centra.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ПО ПЛАНИРАНОЈ ДИНАМИЦИ: Настављају се радови на реконструкцији Опште болнице Врање

Foto: J. S.

U delu zgrade stare Opšte bolnice Vranje, gde su bile smeštene službe za ortopediju sa traumatologijom, urologiju i oftalmologiju, u lameli B, u toku je izrada pregradnih zidova, postavljaju se instalacije i radi se fasada. Lamela E predstavlja potpuno novi deo, dogradnju Opšte bolnice Vranje, gradi se između dveju paralelnih lamela A i B i u toku je izgradnja osnove, postavljanje temelja, stubova i prizemlja za budući novi centralni ulaz u novu zgradu obnovljene i dograđene Opšte bolnice Vranje. Kod lamele C, radovi su u prizemlju, na osnovu aneksa lamele C. Postavlja se temelj za izradu novog bočnog ulaza.

Na infenktivnom odeljenju rade se demontažni radovi, sprovode se instalacije dok se u radionici radi krovna konstrukcija koja će po završetku, biti montirana na zgradu Infektivnog odeljenja, nakon čega sledi postavljanje pregradnih zidova i obavljanje ostalih planiranih radova.

Direktorka Zdravtvenog centra dr LJiljana Antić kaže da je zadovoljna dinamikom kojom se radovi na rekonstrukciji i dogradnji zgrade Opšte bolnice Vranje odvijaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)