KREĆE KARAVAN BANATSKE BAJKE: Domaćini iz Aradaca spremno isčekuju goste

B. Grujić

14. 07. 2021. u 11:54

PRVI ovogodišnji program Karavana Banatske bajke održava se u subotu 24. jula u mestu Aradac kod Zrenjanina, u okviru slave sela, a posetioci će moći da uživaju u kulturno - umetničkom i zabavnom programu kao i autentičnim domaćim proizvodima koji će biti u ponudi na bronim štandovima.

КРЕЋЕ КАРАВАН БАНАТСКЕ БАЈКЕ: Домаћини из Арадаца спремно исчекују госте

foto: Turistička organizacija Zrenjanin

U programu učestvuju Meškarke sa harmonikama, deca pevači i recitatori, igračka grupa i orkestar Kulturno umetničkog društva Pionir i mladi muzičar Denis Straka sa svojim bendom. 

foto: Turistička organizacija Zrenjanin

Karavan organizuje Kulturni centar iz Zrenjanina, u saradnji sa Turističkom organizacijom, a poseban segment manifestacije predstavlja Karavan Banatske bajke, koji će se održani u četiri sela Aradcu, Perlezu, Tarašu i Lazarevu, sa koncepcijom da se u okviru već postojećih manifestacija i značajnih datuma u selima, organizuje kulturno-umetnički i zabavni program i dovedu posetioci i turisti kako bi upoznali pomenuta mesta i to šta ona imaju da ponude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja