DEČJI KUTAK ZA IGRU I DRUŽENJE: Prokuplje dobilo novo igralište uz podršku NIS-a

Promo

13. 07. 2021. u 13:42

NASTAVLjAJUĆI da neguje partnerske odnose sa lokalnim zajednicama, kompanija NIS podržala je projekat izgradnje dečjeg igrališta u Prokuplju.

ДЕЧЈИ КУТАК ЗА ИГРУ И ДРУЖЕЊЕ: Прокупље добило ново игралиште уз подршку НИС-а

Foto: NIS

Zahvaljujući partnerstvu grada i kompanije, najmlađi sugrađani Prokuplja od sada u centru grada imaju novi kutak za igru, razonodu i druženje. Igralište je opremljeno savremenim spravama koje su u potpunosti prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta i ispunjavaju sve bezbednosne standarde.

Svečanom otvaranju igrališta prisustvovali su Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja i Bojana Radojević, direktorka Departmana za maloprodaju u NIS-u. Događaju su prisustvovali i mališani iz predškolskih ustanova koji su uz druženje sa članovima Kluba volontera NIS-a i animatorima uživali u novom prostoru za igru.

Foto: NIS

„U ime svih građana Prokuplja i ove lepe dece koja su danas ovde, želim da se zahvalim kompaniji NIS koja je u partnerskom odnosu sa Gradom Prokupljem učestvovala u izgradnji ovog dečjeg igrališta na kome će naša deca provoditi vreme. Prokuplje i kompanija NIS su uložile 3.750.000, 00 dinara za izgradnju ovog objekta, tako da sva deca koja u Gradu traže kutak za igru, upravo ovde će ga i naći. Ovo igralište je danas zvanično otvoreno i čestitam svima na tome“, istakao je Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja.

Foto: NIS

Bojana Radojević, direktorka Departmana za maloprodaju u NIS-u je istakla važnost ulaganja kompanije u zajednicu i njen razvoj. “Vizija našeg poslovanja usmerena je prema budućim generacijama i upravo je podrška izgradnji ovog dečjeg igrališta u saradnji sa Gradom Prokuplje,  jedan od takvih projekata. Istakala bih i to da NIS u ovom gradu ima i biznis delatnosti - tu se nalaze naše dve benzinske stanice „Prokuplje 1“ i „Prokuplje 2“ na kojima je zaposleno 14 ljudi, i kao kompanija usmereni smo na to da deo svog profita izdvajamo za potrebe zajednice“, navela je Bojana Radojević.

Kompanija NIS već dugi niz godina kroz različite programe ulaže u unapređenje kvaliteta života građana širom Srbije. Od 2009. godine, pod sloganom „Budućnost na delu“ kompanija je uložila preko 4 milijarde dinara u brojne društveno odgovorne projekte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a