MALIŠANI POSETILI PRIRODNJAČKI CENTAR: Nauka deci u Svilajncu nikada nije bila pristupačnija i zabavnija

Zorica Gligorijević

09. 07. 2021. u 12:20

PRIRODNjAČKI centar Srbije u Svilajncu još jednom je otvorio svoja vrata korisnicima usluge savetodavno-terapijskog rada Centra za brigu o porodici.

МАЛИШАНИ ПОСЕТИЛИ ПРИРОДЊАЧКИ ЦЕНТАР: Наука деци у Свилајнцу никада није била приступачнија и забавнија

foto: Centar za brigu o porodici

Uz jedan ovakav zabavno-obrazovni i naučni centar, najmlađi lakše uče o živom i izumrlom biljnom i životinjskom svetu.

 - Sve ono što smo u prethodnom periodu pročitali i videli u knjigama o Africi, sada smo doživeli uz replike životinja u prirodnoj veličini. Vodič Aleksandar Nešković nas je proveo kroz ovaj šareni svet znanja i rado odgovarao na naša pitanja, strpljivo čekajući da prihvatimo nove informacije koje je podelio sa nama – kaže direktorka Centra za brigu o porodici Ivana Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!