INVESTICIJA "TEŠKA" OSAM MILIONA EVRA: U Šapcu još 120 novih radnih mesta

V. M.

24. 06. 2021. u 06:00

GRADONAČELNIK dr Aleksandar Pajić je posetio fabriku "Kendi raš" jer je najavljeno da će u narednom periodu, u okviru ove grupacije, proizvođač konditorske robe "Simka" proizvodni pogon iz Vranja premestiti upravo u Šabac.

ИНВЕСТИЦИЈА ТЕШКА ОСАМ МИЛИОНА ЕВРА: У Шапцу још 120 нових радних места

Foto Arhiva

Vrednost ove investicije iznosi oko osam miliona evra, a biće otvoreno 120 novih radnih mesta.

- Ovde je već zaposleno 140 ljudi, koji rade u prostoru od oko 3.500 kvadrata. Zato će u Šapcu, za potrebe "Simke", biti dograđeno 6.000 kvadrata - istakao dr Pajić, naglašavajući još jednom značaj izgradnje auto-puta od Rume do Šapca, novog mosta preko Save, te brze saobraćajnice ka Loznici, jer će ova investicija učiniti ovdašnju Industrijsku zonu najpoželjnijom lokacijom za investiranje.

Suvlasnik firme "Kendi raš" Rade Joksimović kaže da u gradu na Savi posluju već čitavu deceniju, izuzetno su zadovoljni uslovima koje imaju, a Šabac im je idealna destinacija i zbog blizine Beograda, u kojem se nalazi njihov distributivni centar za čitavu Srbiju. Naglašava i da su ovde pronašli izuzetno kvalitetnu radnu snagu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju