SAMO DESET KOVID-PACIJENATA NA BOLNIČKOM LEČENJU U PARAĆINU: Interno odeljenje uskoro van kovid-sistema

Z. Rašić

01. 06. 2021. u 18:02

NA kovid-odeljenju bolnice u Paraćinu za poslednjih godinu dana nikad nije bilo manje pacijenata nego što ih je trenutno, samo deset.

САМО ДЕСЕТ КОВИД-ПАЦИЈЕНАТА НА БОЛНИЧКОМ ЛЕЧЕЊУ У ПАРАЋИНУ: Интерно одељење ускоро ван ковид-система

FOTO: Z.R.

U protekla 24 sata obavljeno je 48 pregleda bez hospitalizacije novih bolesnika, a nakon što je četvoro izlečenih otpušteno, došlo se do cifre od desetoro na bolničkom lečenju, od kojih se dva pacijenta nalaze u respiratornoj jedinici na neinvazivnoj ventilaciji.

U kovid-sistemu u Paraćinu pored Grudnog odeljenja još uvek se nalazi i Interno, ali ako se ovakav trend malog broja hospitalizovanih zadrži, Interno bi vrlo brzo moglo da izađe iz "crvene zone", a zdravstveni radnici konačno će biti malo rasterećeni.

Prema podacima Doma zdravlja, u kovid-ambulanti te ustanove u nedelju je bilo osam prvih pregleda, a od petnaest urađenih antigenskih testova samo jedan nalaz je bio pozitivan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!