FEŠTA NA GOČU: Lepe vesti za ljubitelje elektronske muzike

G. Ć.

01. 06. 2021. u 20:45

NA vrnjačkoj strani planine Goč, na samo 13 kilometara od prestonice srpskog kontinentalnog turizma, od 25. do 27. juna za ljubitelje elektronske muzike biće održana manifestacija pod nazivom „Goč Eko fest“.

ФЕШТА НА ГОЧУ: Лепе вести за љубитеље електронске музике

Foto: TO Vrnjačka Banja

Prema najavi organizatora, ovom prilikom nastupiće neki od najeminentnijih umetnika domaće elektro scene - Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Nemaks, Peter Portman, Lest 95, Konstantin, Vladimir Aćić, Dea Toš, Ana Petrov i mnogi drugi.

Ono što je specifično za ovu novu manifestaciju to je spoj ekologije i elektronske muzike pri čemu je dobra zabava zagarantovana.

Tokom tri dana trajanja, naime, biće organizovan niz kreativnih ekoloških radionica, poput čišćenja nekoliko lokacija i edukacija o lekovitom bilju koje raste na Goču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024