"ZRNO RATA" DRAGANA VUJIČIĆA U SKC "SVETI SAVA“: Priče najstrašnijim i najtežim događajima sa Kosmeta koji su ostali nezabeleženi

J.L.

26. 05. 2021. u 19:18

U SKC "Sveti Sava" u Subotici sutra u 19 časova biće predstavljena knjiga "Zrno rata" Dragana Vujičića, dugogodišnjeg novinara našeg lista.

ЗРНО РАТА ДРАГАНА ВУЈИЧИЋА У СКЦ СВЕТИ САВА“: Приче најстрашнијим и најтежим догађајима са Космета који су остали незабележени

Foto: V.Danilov

Uz autora, gosti večeri biće pukovnik Milutin Filipović, nekadašnji komandant garnizona Priština, Goran Marjanović, inženjer istraživač Tesline fizike i Dejan Mastilović, glavni urednik izdavačke kuće "Filip Višnjić".

Novinar "Večernjih novosti", Dragan Vujičić, kao ratni reporter sa ratišta na prostoru bivše SFRJ, a potom i sa Kosova i Metohije, objavio je krajem prošle godine knjigu  "Zrno rata".

U 50 naizgled različitih priča, sve povezuju ratni kadrovi sa Kosova i Metohije, ispričani na drugačiji način. Reč je o životnim pričama ljudi koji su pre 20 godina branili zemlju od NATO agresije, a kako kaže Vujičić, to nije priča o ratu i pucanju, već o najtežim i najstrašnijim događajima koji su ostali prećutani ili nezabeleženi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave